Restaurant Guru 2021Best vegetarian restaurantØkkerennoot

Charlotte Ø

Hi, ik ben Charlotte, ondernemer, food lover en self care coach.

Waar 17 jaar geleden de vonk oversloeg en ik head over heels verliefd werd op een personal trainer, daar ontstond ook de lieve voor self-love en self-care en gezonde voeding.

 

Bij de opstart van Økkerennoot was ik er van overtuigd dat we een plaats konden creëren waar gezonde voeding en heerlijk onbezorgd genieten hand in hand konden gaan. Een plaats waar je onbezorgd kan genieten van gezonde gerechten, een lekkere koffie kan drinken, een boek kan lezen, een moment nemen voor jezelf.

De liefde voor het ontwikkelen van gezonde recepten is ondertussen een passie geworden.

 

Maar het is meer dan de voeding alleen, het is een passie om die self-care op je bord verder om te zetten in een levensstijl. Dit concept gaat niet over een dieet of het jezelf gaan ontzeggen van dingen. Neen, dit gaat over het zoeken naar wat jou nu net gelukkig maakt. Het leven is te kort en te mooi om koude koffie te moeten drinken.

 

Ook de samenwerking met Curazon in Eine waar we samen curaslim ontwikkelden en zo verder breien naar de beste jij. 

 

Ondertussen studeerde ik 10 jaar geleden af als life coach en heeft ø een locatie in Gent en groeien we verder met onze ø corners.

Verder word er ook niet stilgezeten, van het geven van workshops tot het mee organiseren van yoga tot lezingen en meer, het Ø concept is meer dan een naam alleen.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of gewoon benieuwd naar meer?

Schrijf je gerust in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, tricks en weetjes.

 

Liefs,

 

Charlotte Ø

Volg ons

Op Facebook of Instagram